Ky Ueb-sajt (http://www.burime-biblike.org) eshte sapo i krijuar (shtator-2016) dhe tani per tani eshte kryesisht vetem per kete volum me poshte. Ne te ardhmen me shume libra dhe burime te tjera do gjenden ketu.